Apotheek Van Schoubroeck in Olen

Apotheek Van Schoubroeck in Olen

Apotheek Van Schoubroeck, in Olen, biedt een uitgebreide service binnen de gezondheidszorg. Naast het aanbieden van verschillende medicijnen, vinden we het belangrijk u goed te adviseren over gezondheid (zoals sport en dieet) en geneesmiddelgebruik. Daarnaast assisteren we bij medicatiebewaking en –begeleiding van u en uw familieleden door medicatieschemas op te stellen.

In onze apotheek kunt u ook terecht voor allerlei verzorgings- en cosmetische producten. We geven advies voor het gebruik van deze producten en indien u wenst, doen we een huidanalyse. We beschikken over een uitgebreid gamma huisbereidingen, voedingssupplementen, homeopathische middelen en thuiszorg hulpmiddelen.

Wanneer een door u gewenst product niet beschikbaar is, kunnen wij dit voor u bestellen en in de meeste gevallen al dezelfde werkdag bij u leveren, of kan u afhalen in onze apotheek in Olen. Ons team zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij uw geneesmiddelengebruik te begeleiden!

Onze apotheek te Olen

 

Geschiedenis van Apotheek Van Schoubroeck

Na de overname van collega Apotheker Ludo Meynen, hebben Toon en Nora Van Schoubroeck hun schouders gezet onder deze apotheek.


Al snel groeide de apotheek en besloten ze te verhuizen naar een grotere locatie iets verderop de Oosterwijkseweg te Olen. Hierdoor konden ze meer aandacht besteden aan de eigen bereidingen die vandaag de dag nog steeds een groot deel uitmaken van het assortiment.

foto-oude-apotheek

Na enkele jaren en de komst van enkele teamleden, besloten ze een nieuw stap te zetten en te verhuizen naar de huidige apotheek te Olen zodat er nog meer aandacht kon gaan naar magistrale/officinale bereidingen en de gezondheidszorg.

Ons Team

Wij zijn deskundigen op het gebied van geneesmiddelen en zijn er om voor u een zo optimaal mogelijke farmaceutische zorg te kunnen garanderen en u van de grootst mogelijke service te voorzien.